1993-1994 Jaaroverzicht 5

Dit vijfde seizoen had wat minder evenementen waar we konden spelen.

In december was er echter wel een kleine hausse.
Het begon op 10 december toen we weer konden spelen in de bilbliotheek "De Boekhoven" en op 16 december in het verzorgingshuis "Voor Anker" en op 19 december het kerstconcert in het 't Kielzog, alle te Hoogezand.

Het nieuwe jaar werd begonnen met een nieuwjaarsconcert in het Kielzog.
Op 5 mei hadden we een gezamenlijk concert in de Koepelkerk te Sappemeer met een kinderkoor uit Letland.

Daarna hadden wij weer een repetitieweekend. (donderdag tot en met zaterdag). Het werd vanaf dit jaar een WWW genoemd. Een Waanzinnig Werk Weekend. Dit jaar gingen we naar kampeerboerderij Wouda in Appelscha.
Behalve repeteren zouden we ook voor onze eigen fouragering zorgen. Als hoogtepunt had onze mede orkestlid en kok Guiseppe Raneri een heerlijke echte Italiaanse spagetti maaltijd beloofd. Helaas toen puntje bij paaltje kwam bleek dat hij vele kilo's geraspte kaas bij hem thuis in de koelkast had laten liggen.
(daar heeft hij nog jaren van moeten eten).
Een ronde op de midgetgolfbaan Friesland in Appelscha bleek voledoende embouchure-herstel te geven
Er bleek ook een kermis aanwezig te zijn in Appelscha. Hier hebben we 's avonds leren prijsschieten. Na afloop waren er vele mascottes voor het orkest geschoten.

Op zaterdagochtend hebben we een openlucht concert gegeven in de muziekkoepel midden in het dorp. Het publiek was rijkelijk toegestroomd (geen één!). Het leverde wel een mooie groepsfoto op.

Uiteraard speelden we twee keer voor een openhuis. Op 28 april in de muziekschool Hoogezand en op 28 mei in de muziekschool te Haren.

Het slotconcert was dit jaar weer in de Fraeylemaborg.