Financieel Verslag

De Stichting Capriccio is een kleine stichting die wordt ondersteund door de vrijwillige bijdragen van de ongeveer 35 leden, donateurs en eventuele concert inkomsten van het Capriccio Clarinet Orchestra.

De inkomsten bestaan bijna volledig uit de vrijwillige giften en donaties. Er werd in het verleden veel gespeeld in verzorgingstehuizen maar helaas zijn vele daarvan opgeheven.

Met de inkomsten worden concerten, werkweekenden, masterclasses e.d. georganiseerd. Het gemiddelde saldo van de stichting bedraagt tussen de drie en zesduizend euro. Batig saldo op 10-10-2019 is Euro 5700,64.

Dit seizoen worden er op 16 februari 2020 en 7 juni 2020 jubileum concerten georganiseerd in de Oosterpoort. Er zijn inkomsten uit de kaartverkoop die verrekend worden met de zaalhuur, bumarechten, reiskosten enz. De verwachting is dat er geen batig saldo zal zijn maar dat er vanuit de Stichting geld bij moet.

Sinds twintig jaar organiseert de stichting van 28-30 december samenspeldagen voor de klarinet en de saxofoon die ieder jaar weer een succes zijn. In de loop van een seizoen organiseert de stichting verder allerlei kleinere activiteiten.

Klik hier voor het balans overzicht van 2021. Voor vragen kunt u mailen met INFO.