Het SWIK
voor klarinettisten en saxofonisten van elk niveau

28 - 30 december 2016
CKC Kielzog in Hoogezand
klik hier voor meer info

Capriccio YouTube: kijk en abonneer op https://www.youtube.com/user/CapriccioNL 

In 1989 is het Capriccio Clarinet Orchestra opgericht door dirigent John de Beer. Dit betekent dat al weer 27 jaar, (oud)leerlingen van het Clockhuys Centrum voor Kunst en Cultuur in Haren en het Kielzog Kunstencentrum in Hoogezand met heel veel plezier repeteren om overal concerten te geven.

Inderdaad, overal, want in die 27 jaar heeft het orkest op uitnodiging vele concerten gegeven, zowel in Nederland als ook in het buitenland. Er zijn concertreizen gemaakt naar West-Europese landen, maar ook naar Hongarije, Australië, Rusland en Japan. In die zin is het orkest met recht een visitekaartje voor het muziekonderwijs in onze regio. Nu, na 25 jaar is het orkest nog steeds springlevend en vol ambitie.

29 Augustus 2016

Zaterdag 3 september opent Capriccio haar seizoen samen met het Kielzog en het Clockhuys. Hoogezand: om 10.30 vertrekt Capriccio in Hoogezand met vele anderen met een knalgele Cabrio-bus van het Oude (Kerkstraat) naar het Nieuwe Kielzog. Haren: om 11.30 speelt Capriccio tijdens de Kunstmarkt i...

Lees verder >

1

Concert agenda