Beste leerlingen en ouders,

Vrijdag 29 en zaterdag 30 december hebben we weer het SWIK.

Het SWIK?
Twee dagen muziek maken voor al mijn klarinet/saxofoon leerlingen uit Haren, Hoogezand, Bedum en Siddeburen. Maar als je iemand kent die ook graag mee wil doen dan mag dat natuurlijk. De dagen vinden plaats in het Kielzog in Hoogezand want daar is de meeste ruimte!

Voor wie?
Van jong (minimum leeftijd 5 jaar maar jonger mag ook) tot zeer oud kan hieraan mee doen. Het is ontzettend leerzaam maar vooral ontzettend leuk om je twee dagen onder te dompelen in muziek met mensen die hetzelfde instrument bespelen.

Graag wil ik daarom iedereen uitnodigen om mee te doen. Voor de kids is er natuurlijk het speciale programma met muziek en spel. WIl je het dagschema weten van de dagen klik hier

Speciale gasten?
Ja zeker, het Calamus Clarinet Ensemble uit Sicilië en verder Susan Moss uit Engeland, Paolo de Gaspari uit Italië, Ron Daelemans uit Limburg en John en Ailien de Beer.

Alles weten?
Natuurlijk kan John je deze week op les alles vertellen over het SWIK. Nog nooit meegedaan? Na twee dagen weet je zeker dat je het SWIK nooit weer wilt missen!

Tot het SWIK!

Groet,

John

2016-SWIK-Kids-Kielzog-2.jpg

de kids in 2016

swik-flyer-2017.jpg  

 

Capriccio Clarinet Orchestra
Postbus 351
9600 AJ Hoogezand

E-mail:
info@capriccio.nl